De voordelen van het gebruik van
het Ultrasoon Anti-Fouling systeem

Een schone romp

Doordat er geen aangroei meer plaatsvindt op de romp van de boot, presteert deze beter. U behoud uw snelheid tijdens het varen en ervaart de betere prestaties en grotere wendbaarheid.

Onderhoudsvrij

Omdat het Ultrasoon Anti-Fouling systeem op uw boot is geïnstalleerd om de aangroei tegen te gaan, wordt de noodzaak om het schip uit het water te tillen en schoon te maken drastisch verminderd, gezien die niet meer aangroeit. Het systeem vraagt weinig tot geen onderhoud en heeft een verwachte levensduur van 10 tot 15 jaar. 

Bespaar brandstof

Een vervuilde romp belast de motoren enorm en kan tot 30% meer brandstof verbruiken. Dit is zeker een belangrijke factor voor motorboten.

Kosteneffectief

Een Ultrasoon Anti-Fouling systeem is een eenmalige investering die zichzelf snel terugbetaalt. U bespaart meer brandstof en verlaagt uw schoonmaak- en onderhoudskosten.

Milieuvriendelijk

Het systeem is compleet milieuvriendelijk. Er komen geen (schadelijke) stoffen in het water terecht, zoals bij traditionele anti-fouling, en het is ook volkomen onschadelijk voor mensen, dieren, vissen en zeezoogdieren. Hiernaast helpt het ook de verspreiding van ‘invasive species’ tegen gaan. Invasieve soorten veroorzaken enorme schade aan de biodiversiteit en de natuurlijke rijkdommen van de aarde.

Eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie waarbij geen romp penetratie nodig is. Het is een handige doe-het-zelf set waarbij alle benodigde onderdelen geleverd worden. Ook zit er een handleiding bij voor de installatie.

Ultrasoon-Anti-Fouling-Systeem-25
20200424_160759
Meer dan 24899 Anti-Fouling systemen van Sonihull
wereldwijd geïnstalleerd

Sonihull

Sonihull, de marktleider in Ultrasoon Antifouling Systemen
Scroll naar boven